Sisteme de supraveghere video

camere de supraveghere

Sistemele de supraveghere au rolul de a monitoriza în timp real, de a oferi informații pentru analiza post-eveniment a zonelor supravegheate si sunt gandite pentru a acoperi zonele vulnerabile ale obiectivului.

Vezi detalii

People counter

people counter

Solutii profesionale pentru  masurarea traficului de persoane in  magazin pe o baza corecta si continua. Datele furnizate pot fi integrate cu surse de date pentru o mai buna analiza a cumparatorilor.

Vezi detalii

Sistem detectie incendii

sisteme de alarma

Orice incendiu poate avea consecinte deosebit de grave. O modalitate la indemana pentru limitarea pagubelor materiale si umane este instalarea unui sistem de detectie si avertizare a  incendiului.

Vezi detalii

Interfonie si control acces

sisteme de alarma

Cu ajutorul unui sistem de interfonie aflati instantaneu cine va viziteaza, puteți comunica cu persoana aflata in afara proprietății si va feriti de vizitatorii neasteptati.

Vezi detalii

Sisteme wireless de apel chelner

sistem wireless de apel chelner

Indiferent de configuratia fizică a localului si de gradul de vizibilitate oferit de aceasta (sali multiple, separee), clientii vor beneficia de cea mai prompta servire posibila.

Vezi detalii

Sisteme de comunicatii

sisteme de telecomunicatii

Cand esti grabit, ultimul lucru de care ai nevoie este sa nu iti functioneze telefonul, mailul sau imprimanta. Ne lovim zilnic de sisteme voce-date, de aceea avem nevoie de un sistem stabil si sigur .

Vezi detalii

 

Sisteme antiefractie

sisteme de alarma

Sistemele antiefractie ofera o protectie sporita prin factorul de intimidare. Acestea va pot anunta in timp real pe telefonul mobil de o eventuala efractie in spatiul supravegheat.

Vezi detalii

Sistem antifurt magazine

sisteme de alarma

Sistemele de antifurt magazine sunt absolut necesare pentru desfasurarea unui comerțtmodern. Oferim solutii complete pentru magazinele de haine si locatiile cu un trafic de clienti ridicat.

Vezi detalii