Sisteme wireless de apel chelner

Echipamente:

Sistemele de apel chelneri va ofera un serviciu de informare instant pentru clientii care solicita servicii in cadrul restaurantelor sau a altor localuri si a spatiilor aditionale. Prin simpla apasare a butonului, chelnerul va stii exact cand clientul are nevoie de serviciile lui fiind  cea mai simpla si rapida solutie de reducere a timpului de raspuns al chelnerului/ospatarului.

Folosirea acestui sistem in orice restaurant sau locatie asemanatoare va imbunatati imaginea afacerii dumneavoastra si de asemenea calitatea serviciilor oferite.

Aceste dispozitive vor rezolva problema irosirii de resurse umane si imbunatatesc deopotriva calitatea serviciilor si aspectul general al localului. Cu ajutorul acestora veti oferi un plus de confort si discretie clientilor dumneavoastra.

 

iluminatorinfrarosu

Buton de apel chelner

Discret, simplu de utilizat si silentios, sistemul wireless de comanda face ca printr-o simpla apasare a unui buton sa fie eliminat disconfortul de a face semne cu mana, de a gesticula sau de a striga dupa chelner iar aşteptarea prelungita nu va mai afecta buna dispozitie a clientilor.

sireneavertizare

Statie de apel chelner

Odata cu instalarea statiei wireless de apel chelneri, preparatele culinare pregatite in bucataria restaurantului nu vor mai astepta inutil. Prin acţionarea unei taste, este chemat chelnerul pentru a ridica si servi cu cea mai mare promptitudine clientului meniul comandat. 

bariereinfrafosu

Pager de comanda

Sistemul de comanda chelneri, ospatari, barmani dispune de un dispozitiv mobil aflat in posesia personalului de deservire care asigura comunicarea acestora cu bucataria sau barul dar si cu clientii. Pager-ul vibreaza, afiseaza si memoreaza apelurile primite de la clienti sau din bucatarie/bar.